nyatr3

Kommande aktiviteter


Utförda Aktiviteter


Våren 2022
Önskemålet under december träffen var att hyra Dogorama i Karlstad och träna agility.
Sagt och gjort den 27 april, en härlig söndag träffades vi ett tiotal personer med våra Westisar i Dogoramas lokal i Karlstad för att under Annies ledning lära och träna Agility. Annie är engagerad agilityinstruktör inom Sörmons hundklubb. 
Under ett par timmar fick vi instruktioner och möjlighet att träna under Annies kunniga ledning. Det är verkligen härligt att se våra små ta sig an nya eller gamla uppgifter. Annie anpassade efter behov och fanns med i lokalen hela tiden, hjälpte och kom med råd. Runt fikabordet var stämningen som alltid god och många skratt och råd delades.
Ett stort tack till Annie!

Under våren har promenader genomförts med både Skottefederationen och Värmland Dals Terrierklubb. 

Håll koll här på sidan för kommande aktiviteter.

Du som har idéer eller önskemål om aktiviteter kontakta Inger eller Anna


Westieträff på Sörmon


Söndagen den 26 september träffades ett 15 tal Westisar i varierande åldrar med mattar och hussar på Sörmons Hundklubb utanför Karlstad. Vädret var fantastiskt och anläggningen synnerligen bra. Här fanns en stor plan, agility bana, härliga promenadvägar och spontana hinder samt en stuga som erbjöd fika. Vår egen grillmästare Mats Skogman stod vid grillen och bjöd på grillad korv. Tack Inger och Mats!
Vi började med några gemensamma övningar för att "få ihop" gänget och övergick sedan till att både prova på agilitybanan, den naturliga hinderbanan och ringträning för de som önskade.
Stämningen var som alltid god och hundpratet kom igång.
Efter ett par timmar åkte vi hem, nöjda och med trötta hundar men klara över att vi ses snart igen. 

Sörmos01

Sörmos02

Sörmos03

Sörmos04

Sörmos05

Sörmos06


 

KONTAKTOMBUD

Anna Olden

0708-744666

Inger Skogman 

0706-211433