nyatr3

Westiepromenad för din Westie söndag den 4 oktober!

Westiepromenad söndagen den 1 oktober i Skarpäng i den härliga skogen i Täby vi varit till tidigare. Vi tar en paus och fikar med medtagen mat. Du får tillfälle att prata, diskutera, utbyta tips om allt möjligt som har med Westies att göra. Vi beräknar att vara ute ca 2 timmar.

Vi har våra hundar kopplade när vi möts och släpper de fria först när vi börjat promenera, då vi fikar kopplar vi åter upp våra hundar och håller avstånd tills vi åter är i rörelse.

Promenad Skarpang

Vi träffas kl 11.00 på parkeringen mellan barnstugorna längst ned på Sollentunavägen 

72-74 i Täby. 

 

Vi tar hand om varandra och håller avstånd!

 

Anmäl till :

Anna Burtus på mobiltelefon 0708-677 483 eller mail anna@burtus.se

Vid dåligt väder ställer vi in promenaden. Ring innan för säkerhets skull om vädret ”ser tråkigt ut”.


Hjärtligt välkommen!

Östwestie

 

Vägbeskrivning:

från Norrtäljevägen: sväng av vid Näsbypark, Roslags Näsby, kör upp på Centralvägen, ta till vänster om ni kommer från norr och höger om ni kommer söderifrån.

Kör rakt fram vid rödlyset och fortsätt till en rondell, kör igenom den och fortsätt rakt fram på Enhagsvägen. Fortsätt ända tills ni kommer till en trevägskorsning, där ni tar till höger in på Täbyvägen. Tag vänster vid nästa rondell in på Rösjövägen och sväng 4:e höger in på Sollentunavägen, som ni fortsätter tills den tar slut, Barnstugor på höger sida, sväng in mellan dem till en parkering, Framme!