nyatr3

PM WestieAlliansens Officiella Utställning 2022

Ibland tycker man att händelser ligger så långt fram i tiden att man knappt märker att plötsligt är man nästan där. Så är det nu, en aktivitet vi många längtat efter står nu inför dörren, vår Raspecial, nästa vecka!

För er som anmält er till Aktivitetsdagen lördag den 16 juli ses vi kl 11.00, då vi kör igång dagens aktiviteter och gör ett lunchuppehåll när tiden är lämplig. Välkommen! 


Välkomna till årets utställning söndagen den 17 juli på Vilsta, Eskilstuna med 77 hundar anmälda.
Vi startar på söndagen kl 09.30 med nybörjare, valpar, hanhundar, tikar, avelsklass, uppfödarklass och avslutar med finalerna. Självklart bryter vi för lunch när tiden så passar. 

Ni som kommer direkt till utställningen på söndag morgon får köra fram så långt det tillåtes, lasta ur och sedan parkera bilen på anvisad plats.

OBS! Vi kommer inte att tillåta någon att sätta upp sitt tält på lördagen förrän Aktivitetsdagen är över och planen är iordningsställd för utställningen.

Nummerlappar hämtas ut på söndagsmorgonen efter kl 08.30 i sekretariatet alldeles intill utställningsringen.

 

Nybörjare 4

Valpar 4

Hanar

Junior 5

Unghund 4

Öppen 7

Champion 6

Veteran 3

Tikar

Junior 9

Unghund 7

Öppen 17

Champion 6

Veteran 5


OBS!  Inga valpar under 4 månader får vistas på utställningsplatsen.

Vår domare för dagen är Angus Gordon, Kennel, England. Han dömer ca 12 – 15 hundar i timmen.

Om det finns efterfrågan kan vi efter lunchuppehållet anordna Barn med hund i ringen, efter att de har anmält sig i sekretariatet under förmiddagen.

I år har vi ingen kaffeservering själva på plan utan alla kaffesugna hänvisas till cafét på området. Dagens lunch finner du också här. 

Vår Westieshop är öppen endast under söndagen. Vi uppmanar alla att helst betala med Swish. Men självklart är det någon som inte har Swish har vi en liten kontantkassa med oss och hoppas då att ni har så små valörer som möjligt med er.

 

Direkt efter finalerna kommer vi som traditionen bjuder, fika tillsammans med kaffe och tårta. Så snälla, hetsa inte iväg och missa denna högtidsstund!


Anna-Karin Jiderlund fotograferar alla placerade hundar samt BIS- och BIM-vinnarna separat efter finalerna. 
Kenneth Magnusson kommer att gå runt och ta lite mingelbilder under dagens lopp.

 

Tänk på att vädrets makter rår vi inte på, så antingen kan det bli mycket varmt eller blött och ruggigt. Det krävs lite eftertanke för både våra hundar som för oss oavsett väder. OBS! Inga hundar i bilar vid varmt väder och glöm inte vattenflaskan!

 

Måltider

Vi har som skönt är i år inga restriktioner, men vi vet alla att Covid 19 fortsätter att härja. Det gör att vi fortfarande bör hålla lite avstånd och vara försiktiga, speciellt om vi är lite förkylda. Detta gäller både på plan som på andra områden.

Om någon önskar så har vi både munskydd och handsprit i sekretariatet. 

 

Luncher till både lördag som söndag serveras i cafét på området till en kostnad av 100:- per måltid.

 

WestieAlliansens traditionella middag kommer att vara uppdukad och serveras uppe i restaurangen på hotellet med start ca 19.15. Vi är många till kvällens 2-rätters med bordsvatten och kaffe till desserten. Öl & vin finns att köpa vid en dryckesbuffé och för enkelhetens skull uppmanas alla som så önskar, att göra detta innan ni sätter er till bords.

Middagen har ni redan betalt. Under kvällens lopp kommer vi som vanligt att ha ett lotteri, och hoppas att detta lockar till köp. OBS! helst Swish eller småpengar.

 

Vi vill gärna bjuda våra middagsgäster på en välkomstdrink innan middagen och meddelar platsen under eftermiddagen. Samling 18.30.

En del av oss ankommer redan på fredagen och åker inte hem förrän på måndag. Enligt uppgift är restaurangen öppen fredag fram till 20.00 och på söndag fram till kl 18.00.    

Boende

Här råder flexibelt boende i campingstugor, vandrarhem och hotell. Incheckning är 14.00 och utcheckning 12.00. Några har också bokat ställplats till husbil. 

OBS! Ni som har bokat campingstugor eller vandrarhem, glöm inte att ha med egna lakan och handdukar, för att slippa kostnader att hyra. Glöm heller inte att ha frukostmat med er, om ni inte har bokat frukost på hotellet.

Hitta hit

Vilsta Fritidsanläggning ligger endast 2,4 km utanför centrum, adress Vasagatan 80.

 

Vi i styrelsen och i utställningskommittén tycker det ska bli så roligt, att vi i år är så många som kommer. Vi gläds över att få träffa er alla och tillsammans få uppleva en westiehelg värd att minnas!

 

Välkomna!

WestieAlliansens Styrelse

/Cathy

Kassör och CUA