nyatr3

 

Välkommen till

WestieAlliansens oficiella Utställning 

11 juli 2021

Mäshults Kurs & Lägergård

 

Nu är det inte lång tid kvar till WestieAlliansens officiella utställning i Mäshult. Vi är säkert många som är glada över att restriktionerna för pandemin är lättade och att vi nu har möjligheter att genomföra utställningen. Jag antar att många med oss längtar till att träffas och kunna umgås igen och att kunna visa upp våra fina små vita.

OBS! Nu är det bara några dagar kvar att anmäla boendet på Mäshult! I år är det boende på vandrarhem som gäller, vilket jag inte hoppas avskräcker. Alla rum med våningssängar för en eller två personer har toalett på rummet men dusch utanför i korridoren. Vi har förlängt anmälningstiden till den 13 juni.

Här nedan berättar vi lite smått och gott om vad som händer på Mäshult 10 och 11 juli men ber er också att kolla lite då och då här på hemsidan, för att hålla er underrättade om något förändrar sig i tid.

Aktivtetsdag

Mäshult ligger helt underbart invid sjön Mäsen och en bra bit in från allfartsvägarna. Skog och vandringsleder ligger runt om. Därför har vi, som vi tidigare meddelat här på hemsidan, tänkt att ha en aktivitetsdag eller ”Prova på dag” lördagen den 10 juli! 

Vi hoppas att ni är många som lockas av att testa er hund och er själva och ha en kul dag tillsammans med andra westieägare och deras hundar. Vi hoppas sålunda att det inte bara är utställare som kommer till Mäshult på lördagen, utan även ni ”vanliga” Westieägare som är sugna att testa och ta en lördagsutflykt. Vi kommer att erbjuda er många aktiviteter och möjligheter att prova på: Rallylydnad, agility och spårträning. Vi vill också passa på att ge råd och tips om ring- och bordsträning och hur man gör iordning sin hund till utställning. Vi kommer även ha trimmare på plats som ger er råd och tips kring pälsvård. En tipspromenad i den vackra naturen runt lägergården finns också med i planeringen.

Dagen är tänkt som ett gratisäventyr förutom mat ifrån grillarna. För att vi ska kunna ta emot er alla och göra en trevlig aktivitetsdag, vill vi gärna att du anmäler dig här hemsida senast den 27 juni.  Detta för att vi ska kunna förbereda alla grenarna och beställa hem och fylla grillarna. 

Självklart får vi även nu tänka på att hålla avstånd och se till att kunna hålla smittan borta för att mer eller mindre så småningom få återgå till det normala

 

Måltider

Som det ser ut nu, i skrivandets stund, kommer våra gemensamma måltider att ske utomhus vid grillen. För att vi ska kunna förbereda och hålla grillarna väl fyllda, kommer ni att här på hemsidan kunna anmäla er till respektive måltid.

För att förenkla det för oss alla, ber jag er som bor på Mäshult, att själva tänka på frukost de dagar ni bor här och även ni som kommer på fredag kväll att äta innan ankomst eller ha med något. Till de olika boendeformer finns tillgång till kök med spis och kylskåp.

 

Middag lördag 10 juli

Vi kommer som tidigare år att anordna en trevlig ”get together middag” på lördag kväll men på grund av omständigheterna gör vi detta runt grillen ute. Även till denna önskar vi att ni anmäler er och betalar i förskott. Vi kommer i god tid att meddela priset. 

 

 

Klasser och anmälningsavgifter

OBS! Vi har förlängt anmälningstiden för anmälan av hund till utställningen till Söndag den 13 juni.

Valpar 4 – 6 mån samt 6 – 9 mån 225:-

Junior 9 – 18 mån 325:-

Unghund 15 – 24 mån 325:-

Öppen klass 15 mån 325:-

Championklass 325:-

Veteranklass 8 år 250:-

Nybörjarklass         250:-

 

Mängdrabatt: Halva priset på var 3:dje hund med samma ägare.

(Gäller inte valpar och veteraner.)

 

PM skickas ut ca 1 vecka före utställning.

Nummerlappar lämnas ut i sekretariatet på utställningsplatsen.

Anmälningsavgiften och måltider ska vara betalda till WestieAlliansens 

bankgiro 5332-0123 eller SWISH 1236190722 

 

Rummen ska vara betalda till Mäshults Kurs & Lägergård bankgiro 5133-2112 senast den 14 juni.

 

Information

Cathy Wendt Magnusson, boknings- & utställningsansvarig och kassör, mobil: 0768-58 31 30 eller utstallning@westieallianse.se

OBS! Vi tar gärna emot priser till lotteri. Meddela till utställningskommittén vad du önskar skänka.

utstallning@westiealliansen.se

 

Hjärtligt välkomna

till att äntligen få umgås och ha en härlig och trevlig westiehelg tillsammans!

 

Styrelsen

 

Mashult