nyatr3

Hej alla Westieälskare!

 

ÖstWestie håller en GlöggWestiepromenad söndagen den 5 december på Gärdet kl 11.00.

 

Anmäl till: Acki Ahrengart håller i promenaden. Anmälan görs till 070-736 24 04 eller via mail Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast 1/12.

 

Plats: Välkomna på årets sista Westiepromenad. Vi ses på parkeringen vid Kaknästornet där vi bjuder på glögg och pepparkakor.

 

Vi går sedan vidare in i skogen via hundkyrkogården och ner till Kruthuset där vi tar en fika. Vill du ta med dig fika själv istället går det också bra men då får du sitta utomhus. Vi är ute ca 2,5 timme inkl fikastund. Ta med vatten till hunden.

 

Du får tillfälle att prata med andra Westieägare, diskutera, utbyta tips om allt möjligt, göra roliga jämförelser som våra älskade hundar har för sig eller ställa frågor medans våra små älsklingar busar runt med varandra, några kopplade och några lösa.

Vid dåligt väder ställer vi in promenaden. Ring innan för säkerhets skull om vädret ”ser tråkigt ut”. 

 

Vi har våra hundar kopplade när vi möts och släpper de fria först när vi börjat promenera, då vi fikar kopplar vi åter upp våra hundar och håller avstånd tills vi åter är i rörelse.

 

Vägbeskrivning: Mörka Kroken 28-30. Med buss 69 mot Kaknästornet från Sergels Torg.

 GloggprommisOWGardet5dec2021

 

VI TAR HÄNSYN TILL VARANDRA OCH HÅLLER AVSTÅND!

 

Varmt välkomna!

ÖstWestie